Putz & Estrich

Nudimo cjelokupan program strojeva i opreme za PUTZ i ESTRICH.

Strojevi

Strojevi marki Putzmeister, Brinkmann, PFT, Raimondi, CompAir, AtlasCopco, Rokamat i mnogi drugi.

Alati

Profesionalni rućni alati, unutarnji i vanjski profili, staklene mrežice za armiranje, samoljepljive trake, građevinske folije...

STROJEVI


 • Strojevi za estrih
  Brinkmann i Putzmeister
 • Strojevi za žbukanje PFT

Strojevi Za Estrih

Strojevi Za Žbukanje

ASORTIMAN


 • Alati
 • Strojevi za estrih i žbukanje
 • Rezervni dijelovi za strojeve
 • Profili
 • Materijali za fasade, žbuke, suhu gradnju, izolaciju, za podne sisteme
 • PVC program
 • Prateći program za građevinske radove....


Lorenčić d.o.o. Mostar je tvrtka koja postoji već dugi niz godina na području Bosne i Hercegovine, te se sa svojim uspješnim i kvalitetnim sustavom poslovanja razvila u svojevrstan brand u svim sferama građevine. Sa sigurnošću možemo tvrditi da pripadamo samom vrhu građevinskih tvrtki kako na području Bosne i Hercegovine tako i na području šire regije.

Tvrtka Lorenčić d.o.o. Mostar svakom svom klijentu pristupa sa maksimalnom ozbiljnošću te mu nastoji pružiti uslugu kakvu on zahtjeva i zaslužuje. Samim tim svakim svojim uspješnim poslovanjem tvrtka Lorenčić d.o.o. Mostar svoju uslugu podiže na veći,zavidni europski standard.

Jedna smo od rijetkih ako ne i jedina tvrtka koja nudi cjelokupan program strojeva i opreme za PUTZ i ESTRICH. Između mnogobrojnih svjetskih renomiranih proizvođača iz našeg širokog asortimana istaknut ćemo strojeve marki Putzmeister, Brinkmann, PFT, Raimondi, CompAir, AtlasCopco, Rokamat i mnogi drugi. Vrlo važno je naglasiti da smo na svaki kupljeni stroj kako nov tako i rabljeni osigurali adekvatan servis i garanciju.

Iz našeg širokog asortimana valja izdvojiti cjelokupan program profesionalnih ručnih alata (SOLA, ROKAMAT) unutarnjih i vanjskih profila svjetski poznate marke PROTEKTOR, staklenih mrežica za armiranje te kompletnu ponudu samoljepljivih traka i građevinskih folija.

Također naglašavamo da je cjelokupan program tvrtke Lorenčić d.o.o. Mostar program koji posjeduje sve moguće garancije i ateste izdate od samih proizvođača.

Zašto odabrati Lorenčić d.o.o. Mostar ???

Zato jer nam je zadovoljstvo kupca na prvom mjestu, stoga se uporno trudimo povećati naš kvalitet i poslovni sustav !!!