Strojevi za Žbukanje


Nudimo nove i polovne strojeve za žbukanje na prodaju i najam.

PFT G4 & G5

PFT G4 i G5 pumpe za miješanjekontinuirano i potpuno automatski miješaju i pumpaju sve vrste tvornički pripremljene žbuke/ morta za strojnu upotrebu na bazi gipsa, vapna i cementa s vodom dok se ne dobije smjesa žbuke/morta za daljnju upotrebu.

PFT RITMO POWERCOAT

PFT RitmoPowercoat

PFT RITMO POWERCOAT - Pouzdana pumpa za miješanje sa revolucionarnom sekundarnom miješalicom od plemenitog čelika/ gume koja po prvi puta omogućuje strojno razbijanje grudica te dobivanje homogene žbuke prikladne za prskanje – materijal koji se sve do sada trebao s naporom ručno miješati lopaticom.

PFT HM 24

Protočna miješalica koja doista može sve nosi ime PFT HM 24.

Silomat C100

U samo nekoliko zahvata transportnu posudu PFT SILOMAT-a moguće je montirati na svaki kontejner/silos. PFT SILOMAT radi potpuno automatski i bez prašine prenosi suhu žbuku do pumpe za miješanje ili miješalice. Dostupni modeli ovisno o željenoj transportnoj izvedbi su ručni, prijevozni ili s mogućnošću izravne montaže na silos/ kontejner.

PFT SAMBA XL

PFT SambaXL

PFT SAMBA XL je fleksibilno primjenjivi uređaj za prskanje mnogobrojnih pastoznih materijala. Materijal koji se obrađuje, npr. disperzijska masa za poravnavanje površine (kitanje) se usisava direktno iz bačve odnosno kante. Sloj se nanosi na zid odnosno strop putem visokotlačnog voda s crijevom i specijalnog pištolja.