Strojevi za Estrih


Raimondi

Putzmeister

Nudimo nove i polovne strojeve za Estrih na prodaju i najam.

Putzmeister M740 D

M740 je jedan od najprodavanijih i najpopularnijih modela iz PM grupe. laka za rukovati ,laka za servisirati i ima veoma moderan izgled. Pumpa se koristi za izradu Estriha i svih podnih glazura koje koriste pijesak granulacije do 16 mm.

Putzmeister M760 D

M760 je najjača Mixokret pumpa iz grupacije PM . Izgledom ista kao M740D i sličnih osobina. Laka za rukovati i laka za servisirati. Pumpa se koristi za izradu Estriha i svih podnih glazura koje koriste pijesak granulacije do 16 mm.

Brinkmann DC 260/45

Pneumatski transporteri Estrich Boy DC 450 su među najmodernijim i najpopularnijim Estrih pumpama na tržištu. 45 godina kontinuiranog daljnjeg razvoja, raznih konfiguracijskih opcija, izvrsnih performansi, kao i maksimalne korisničke prilagodbe - to je odmah vidljivo s našim Estrich Boyom. Sve to s ciljem olakšavanja rada na gradilištu.

Brinkmann DC 260/45B

Pneumatski transporteri Estrich Boy DC 450B su među najmodernijim i najpopularnijim Estrih pumpama na tržištu. 45 godina kontinuiranog daljnjeg razvoja, raznih konfiguracijskih opcija, izvrsnih performansi, kao i maksimalne korisničke prilagodbe - to je odmah vidljivo s našim Estrich Boyom. Sve to s ciljem olakšavanja rada na gradilištu.  DC 450 B s hidrauličnim ulagačem nudi posebnu udobnost i jamči učinkovit rad.